Find bedste Shuffleboard blandt 6 Produkter og 10 Forhandlere her på Shuffleboard.dk

Bedste My Hood Shuffleboard: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet det bedste My Hood shuffleboard på markedet lige nu - det kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: My Hood shuffleboard

  Hvorfor vælge My Hood shuffleboard?

  My Hood Shuffleboard er et sjovt og underholdende brætspil, der er perfekt til at skabe en god stemning i stuen. Med dette vendbare shuffleboard kan du og dine venner eller familie konkurrere om at score flest point ved at curle jeres pucks ned i modstanderens pointzone.

  Shuffleboardet er lavet af lakeret krydsfiner, der giver den bedste glid på spillefladen. Det er nemt at lære og kræver rolig hånd og præcision for at mestre spillet.

  Dette sjove brætspil kan spilles af 2-4 spillere og leveres inklusiv 4 røde og 4 blå pucks. Det er en perfekt måde at tilbringe tid sammen med familien eller vennerne, og det er ideelt til forskellige lejligheder som julefrokoster, påskefrokoster eller andre sociale arrangementer.

  My Hood Shuffleboard har en størrelse på 36 x 130 cm og vejer 4,20 kg. Det er CE-mærket og anbefales til børn fra 5 år og op.

  Så hvis du er på udkig efter en sjov og underholdende aktivitet til at tilbringe tid sammen med venner og familie, er My Hood Shuffleboard det perfekte valg. Det er nemt at lære, sjovt at spille og vil helt sikkert skabe en god stemning og konkurrenceånd i stuen.

  My Hood Shuffleboard er et sjovt og socialt spil for hele familien, hvor det gælder om at score point ved at curle sine pucks ned i modstanderes pointzone.Spillepladen er vendbar og har et tradtionelt shuffleboard på den ene side og curling på den anden.
  Indholdsfortegnelse
  Til Top